Onderhoud en storingen

CV installaties en ventilatiesystemen

Voor meer comfort en een lange levensduur van uw CV installatie of ventilatiesysteem is onderhoud een must. Bij installatiebedrijf Kroneman Installatietechniek nemen we onderhoud daarom zeer serieus.

U kunt kiezen voor onderhoud met of zonder onderhoudscontract. Net wat u het beste past. De voordelen van een contract:

  • gemak: wij nemen contact op voor periodiek onderhoud
  • verzekerd van minder storingen
  • geen voorrijkosten
  • zekerheid van respons bij een storingsmelding

Online aanmelden

Wij zijn bekend in het onderhoud van CV ketels, pelletkachels, WTW units en ventilatiesystemen  van onder meer de merken Remeha, Intergas en KWB. U kunt u zich voor onderhoud online aanmelden.

Meld u hier aan voor onderhoud.

24/7 storingsdienst

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze 24/7 storingsdienst. In overleg met u kunnen wij de responstijd afspreken, dit afhankelijk van de urgentie van de storing. Standaard hanteren wij een responstijd van 4 uur voor urgente storingen en 24 uur voor minder urgente storingen.
In ons magazijn hebben wij voor een aantal gangbare onderdelen een “storingsvoorraad”, daarnaast hebben wij afspraken gemaakt met een leverancier van onderdelen zodat wij van hun piketdienst gebruik kunnen maken om buiten kantoortijden onderdelen te kunnen afhalen.

Heeft u een storing aan uw verwarmingsinstallatie ? Neem dan contact op met onze 24/7 storingsdienst op ons telefoonnummer: 033-2774690.
Indien wij u niet direct te woord kunnen staan kunt uw naam telefoonnummer inspreken waarna wij u z.s.m. zullen terugbellen.

Mocht u eerst meer informatie willen over onze aanpak en werkwijze bij onderhoud, neem vrijblijvend contact met ons op.