Verwarming

Efficiënt in CV aanleg

Installatiebedrijf Kroneman Installatietechniek is regelmatig betrokken bij grote nieuwbouw- en renovatieprojecten voor de aanleg van CV installaties en alles wat daarbij komt kijken. Wij onderscheiden ons in efficiënte prefab CV ketelaansluitingen.

In goed overleg met de opdrachtgever leggen we als CV installateur compleet nieuwe CV installaties aan of sluiten we ons CV-installatiewerk aan op bestaande installaties. We zijn officieel dealer van Remeha ketels, ons huismerk. Daar hebben wij goede ervaringen mee. Uiteraard leveren wij ook andere kwaliteitsmerken, evenals alle toebehoren van de CV installatie zoals radiatoren, convectoren en vloerverwarming.

Duurzame warmte

We zijn er van overtuigd dat duurzame energie de toekomst heeft. Daarnaast moeten bouwprojecten op het gebied van energieverbruik aan steeds strengere eisen voldoen. Vandaar dat wij u graag wijzen op de mogelijkheid van CO² neutrale biomassaverwarming waarmee zonder subsidie direct 50% bespaard wordt op stookkosten. Daarnaast kunnen we u adviseren over de toepassing van zonnepanelen in combinatie met een CV-ketel.

Onderhoud en storingen

Naast de aanleg van centrale verwarmingsinstallaties nemen we ook het onderhoud voor onze rekening. Goed onderhoud verlengt de levensduur van de CV-ketel en voorkomt storingen. Mocht er toch en storing optreden, dan kunt u rekenen op onze 24/7 storingsdienst.

Heeft u behoefte aan een betrouwbaar installatiebedrijf voor nieuwbouw of renovatie van uw CV-installatie(s)? We staan u graag te woord. Neem contact met ons op.