Elektra

Kroneman Installatietechniek is een SEI erkend elektrotechnisch installateur.

Het kunnen uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden is een goede aanvulling op onze werktuigbouwkundige oorsprong gebleken. Bij werkzaamheden aan klimaatinstallaties (cv, airco of ventilatie) zijn er nagenoeg altijd elektrotechnische werkzaamheden nodig.
Het biedt voordelen om beide disciplines op een werk bij één partij onder te brengen. Dit scheelt u als opdrachtgever het nodige regelwerk en communicatie. De werkzaamheden van verschillende partijen hoeven nu niet op elkaar afgestemd te worden.

U kunt bij Kroneman terecht voor eenvoudige licht- en krachtinstallaties. U kunt hierbij onder andere denken aan  het bijplaatsen van een wandcontactdoos, het aanleggen van een voeding voor een airco of een complete installatie voor een woonhuis of kantoorpand.
Ook voor het oplossen van storingen kunt u bij ons terecht, waarbij aangetekend dat elektra storingen geen deel uitmaken van onze 24/7 storingsdienst.
Voor voorkomende werkzaamheden aan brand- en inbraakinstallaties hebben wij goede contacten met een hierin gespecialiseerde collega installateur.