Installaties anno nu

In deze tijd van technologische vernieuwing blijft ook de installatietechniek niet achter, installaties worden steeds complexer en bieden steeds meer mogelijkheden.

Zo zijn via het internet installaties op afstand te bedienen, maar ook de te gebruiken materialen wijzigen; koper, lood en aluminium worden vervangen door kunststof, bitumeuze dakbedekking door PVC of EPDM.

Wij staan open voor deze vernieuwingen maar houden als doel voor ogen dat een installatie goed moet werken, betrouwbaar moet zijn en door de gebruiker eenvoudig bediend moet kunnen worden.
Wij volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied en investeren in materialen en gereedschappen welke nodig zijn voor het toepassen van nieuwe technieken.
Met een aantal collega bedrijven en leveranciers hebben wij goede contacten om kennis en ervaringen uit te wisselen zodat wij niet steeds het wiel opnieuw hoeven uit te vinden, en van elkaars fouten kunnen leren.
Daarnaast houden wij ons vakmanschap op peil van bestaande (oude) technieken, zodat wij ook aan bestaande installaties kunnen (blijven) werken.