Kroneman Installatietechniek B.V. in het kort

Begonnen in 2007 zijn wij sinds 2010 in de huidige vorm als Kroneman Installatietechniek BV actief. Het bedrijf is eigendom van en wordt geleid door Johan Kroneman en Rijkjan van Ginkel.

Johan Kroneman zijn “roots” liggen in het verwarmings- en loodgieterswerk, eerst als zzp’er, waarna hij in vennoot is geworden in ons bedrijf.
Rijkjan van Ginkel heeft een elektrotechnische achtergrond, begonnen als monteur is hij doorgegroeid naar projectleider, waarna hij de overstap heeft gemaakt naar Kroneman.
Ons bedrijf is gevestigd in Scherpenzeel, wat door zijn centrale ligging ideaal is voor onze werkzaamheden. Wij zijn gehuisvest aan de Holleweg 18i in Scherpenzeel, waar wij beschikken over kantoor- en magazijnruimte alsmede een werkplaats voor prefab werkzaamheden.
Het gros van onze werkzaamheden voeren wij uit in onderaanneming voor bouw- en installatiebedrijven. Hierdoor is onze naamsbekendheid niet zo groot, door mond tot mond reclame weten echter steeds meer opdrachtgevers, zowel zakelijk als particulier ons te vinden.