Ventilatie

Verstand van ventilatie

Ventilatie is met de toenemende aandacht voor energiezuinigheid een belangrijk onderdeel geworden in de bouw. Installatiebedrijf Kroneman Installatietechniek heeft ruime ervaring met de installatie van alle gangbare ventilatiesystemen.

Prefab luchtkanalen

Onze professionele manier van werken met prefab luchtkanalen waar het kan, zorgt voor een snelle en foutloze installatie. Aannemers weten ons dan ook te vinden voor grotere nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woning- en utiliteitsbouw.

Advies EPC waarde

We werken bestekmatig maar hebben ook de expertise in huis om u te adviseren over welk ventilatiesysteem uw bouwproject nodig heeft voor de gewenste EPC waarde:

  • Mechanische ventilatie
  • WTW ( warmte terug win )ventilatie
  • Luchtbehandelingskasten

Wij werken met alle bekende merken waaronder Jaga Oxygen.

Onderhoud

Voor een optimaal binnenklimaat is niet alleen de keuze van een passend ventilatiesysteem beslissend. Ook het onderhoud van het ventilatiesysteem is van groot belang. U kunt ons inschakelen voor onderhoud van alle bekende merken in ventilatiesystemen. We vervangen de filters en regelen het ventilatiesysteem opnieuw voor u in.

Wilt u voor uw bouwproject een installatiebedrijf met verstand van ventilatie en ventilatiesystemen? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op.